Főoldal

Adatkezelési tájékoztató

A honlap tulajdonosa, szolgáltató

Név: Mészáros István, Hajnalház Apartmanház Bt.
Cím: H 8230 Balatonfüred, Széchenyi u 4.
Telefon: +3670 6310988
email: hajnalhazbt@gmail.com
Szállás szolgáltató nyílvántartási száma: 42276/2019
NTAK szám: egyeb szálláshely, EG19005168

Az adatkezelés célja: A Szolgáltató abban az esetben gyűjt a szállást igénybevévő személyektől, továbiakban Felhasználóktól, személyes adatokat, ha a Felhasználó úgy dönt, hogy emailben szállás igénybevételére regisztrál, vagy más módon megadja adatait, esetleg kapcsolatba szeretne lépni Szolgáltatóval.

A Felhasználó az oldalon történő regisztrációval vagy adatainak megadásával és a jelen ÁSZF elfogadásával kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szolgáltató a Felhasználó által rendelkezésére bocsátott személyes adatait nyilvántartsa, rögzítse, tárolja és a szolgáltatás nyújtásához, illetőleg a szolgáltatás minőségének javításához és ellenőrzéséhez, valamint az azzal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges mértékben kezelje.

Az adatgyűjtés módja: i) a Felhasználó az honlapon megjelenő e-mail címre ajánlatkérést küld el, vagy ii) adatait a szállásközvetítő portálokon (Szallas.hu, Booking.com) történő szállásfoglalás kapcsán megadja, vagy iii) a Felhasználó szállásra történő bejelentkezéskor az IFA bevallási nyomtatványon az adatait megadja. A Szolgáltató a Felhasználó nevét, telefonszámát, lakcímét, e-mail címét, igazolvány/azonosító okmány számát, születés idejét é helyét kéri el. A Felhasználó az email címre történő levelezéssel, illetve az IFA nyomtatványon adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy az Szolgáltató a személyes adatait nyilvántartsa, rögzítse, tárolja és a szolgáltatás nyújtásához, illetőleg a szolgáltatás minőségének javításához és ellenőrzéséhez szükséges mértékben kezelje. Az adatkezelés célja: IFA kötelező bevallása, foglalások nyilvántartása, ajánlatok küldése, hírlevél küldése.

Böngészéskor mindössze anonim információk kerülnek rögzítésre arról, hogy a látogatók mely aloldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Ezen adatok segítséget nyújtanak az oldal üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, valamint a zökkenőmentes működés fenntartásához.

Törvény alapján van lehetőség arra, hogy az Szolgáltató kérés esetén tájékoztatást adjon a Felhasználónak személyes adatai kezeléséről, helyesbítse a Felhasználó személyes adatait, valamint kérés szerint törölje a személyes adatait. A Szolgáltató a Felhasználó adatait csak a Felhasználó kifejezett kérésére törli.

A Szolgáltató kérés esetén tájékoztatást ad a Felhasználó számára az általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról.

Az Adatok törlése vagy helyesbítése is a fenti elérhetőségeken kérhető, illetve ugyanitt van lehetőség az Adatok kezelése ellen kifogást emelni. A Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, és kérheti a törlést. 

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen pl. IFA bevallás az Önkormányzat felé, NTAK adatszolgáltatás, posta, futárszolgálat. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., posta cím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu), vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.